torsdag 26 februari 2009

Kära hjärtanes, så gott det blev!

Kycklingwoken blev självklart helt galet bra, ser fram emot att käka den framöver! Lövbiffswoken får vänta till imorgon, jag prioriterade mina fina pannkakor istället. Se så vackra de blev, speciellt de små som jag stekte i hjärt-stekpannan jag fick av Carro i födelsedagspresent (Tack, Carro!). Och goda vart de också!


3 kommentarer:

Claes Gyll sa...

Surfar runt i ett cybersamtal om postmodernism och kristen tro som din pastor deltar i och snubblar över en kusin... Det känns skönt att lämna relativism och liknande och läsa om pannkakor och kycklingwok. Ska själv micra liv i en lasagne och titta på VM-stafett. Ser fram emot det vare sig jag erfar en objektiv händelse eller en subjektiv upplevelse. Eller kanske både och? Sug på den käre kusin!

Anonym sa...

OH looking gooud!:) by the way, är du säker på att du la till mig på msn? De dök aldrig upp nån sån där ruta när ja loggade in. Prova igen vettja. sjans_malin@hotmail.com ....Good luck!

Björn Granholm sa...

Nämen, trevlans värre Claes! Guds vägar äro outgrundliga, eller hur är det man säger? Stafetten var då iallafall inte mycket att hänga i julgranen, om man inte hejjar på Norge alltså (och det kan man ju knappast göra!)..

Gick så mycket bättre att lägga till dig när jag skrev rätt adress, Malin =)