torsdag 11 december 2008

Christmas is all around

Tycker det är lite läskigt att alla redan (tycker jag alltså) börjat shoppa julklappar till höger och vänster. Själv tillhör jag släktet som yrar runt mellan överfulla butiker tillsammans med panikstressade föräldrar och ivriga barn någon dag innan tomten knackar på dörren. Det har liksom blivit något av en tradition.

Julstämningen börjar iallafall infinna sig för mig, att snön fortsätter falla utomhus hjälper till lite extra. På spotify-spelaren rullar Mariah Carey's nya julplatta (klicka för direktlänk om du har spotify) för fullt och spär på julstämningen ännu mer. Min favorit är All I Want For Christmas Is You, lite för att hon sjunger den grymt bra, lite för att det vore mysigt att stå högst upp på någons önskelista och lite för att de gör en skön variant av den i bästa filmen, Love Actually (japp, kan inte motstå romantiska komedier).


Ps. Apropå julshopping är väl kön på Gina Tricot på kupolen helgen före julafton något av det roligaste att stå och titta på, när den slingrar sig genom hela den (redan innan jul) övertrånga, lilla butiken och tillochmed ut utanför. Ska försöka ta en bild på det när det är dags, hysteriskt kul! Ds.

Inga kommentarer: