tisdag 29 april 2008

När jag får oväntat besök

Har varit en ganska vanlig dag idag, iallafall större delen av den. Vi var lite underbemannade men det var inte något jättetryck varken i butiken eller på telefon så det gick bra ändå. Var nog ganska tur på sitt sätt, eftersom jag var själv i butiken sista timmarna (med lite backup från farsgubben på kontoret). Hann till och med ut till bussen som kör förbi bara någon minut efter att vi stänger. Det är förresten rätt spännande att åka på mitt Upp till 20-kort just nu trots att de lovade att det var lugnt att köra slut på det.

Mår bra av att se en massa motorcyklar varje dag, visst blir man lite sugen på att åka? (bilden är från en rätt lugn stund i fredags) Måste ta tag i det där med mellanklass-kortet snart, ger liksom lite mer än bara för lätt mc.
Härlig syn, men det är bara en liten spott i havet jämfört med hur det ser ut under nattöppet om några veckor. Ska se till att återkomma med någon bild från det senare.

Och gissa om jag blev glatt överraskad när det ikväll plötsligt ringde på dörren och en glad Johanna stod utanför och log. Tänk vad en leende vän kan få en på bra humör! Ser fram emot nästa gång.

Ser även fram emot en kortare arbetsdag imorgon, känns inte alls tokigt att kanske hinna uppleva några soltimmar utomhus på eftermiddagen. Har inga planer för kvällen än, men det dyker kanske upp något spontant under morgondagen. På återseende.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nästa gång, du menar Thai?

Margit25 sa...

Ja du björn du har många tjejer du. Du byter lika många tjejer som du byter kalsonger Ers Majestät.Humlan.

Björn Granholm sa...

Jo, men det var ju ett riktigt valgrundat pastaende, verkligen. Noot (som Bjorn Gustafsson skulle sagt)